Szolgáltatásaink

Általános vásárlási feltételek

Garancia

Az általunk forgalmozott új késztermékekre a PTK-ban meghatározott törvények az irányadók, ha a gyártó másképp nem rendelkezik. Alkatrészekre 3 és 6 hónap garanciát vállalunk. Ez alól kivételt képeznek a jellegéből adódóan nem visszavásárolható termékek (félvezetők, akkumulátorok, elemek, spray-k). Ezeket minőségbiztosítási okokból nem áll módunkban visszavásárolni.

 1. Az általunk forgalmazott távirányítókra és sorkimenő trafókra 6 hónap garanciát vállalunk számla alapján.
 2. Félvezetőkre garanciát nem vállalunk, nem cserélünk, és nem vásárolunk vissza.
 3. Félvezetők vásárlása esetén, ha a kért típusú alkatrész nincs vagy nem, lehet beszerezni, az eladók ajánlanak katalógusból helyettesítő alkatrészt, és a vásárló dönt, hogy ezt elfogadja-e vagy sem.
 4. A meghibásodott alkatrészek cseréjét (a félvezetők kivételével) kizárólag eredeti számla bemutatásával kérhető.
 5. A HQ Elektronika Kft. által hibásan azonosított távirányítót és sorkimenő trafót csak az eredeti számla bemutatásával tudjuk visszáruzni, és a kártalanítást lebonyolítani.
 6. Tévedésből vásárolt termékeket nem cserélünk és nem vásárolunk vissza.

Árazás, kedvezmények

4 árral dolgozunk. Kedvezményt nyújtunk darabszám alapján: meghatározott mennyiségű vásárlás esetén az ár kedvezőbb. Kedvezményt nyújtunk havi forgalom alapján is. Rendszeres vásárlás esetén, ha a havi forgalom meghaladja a nettó 5 000-, 50 000-, 250 000 forintot, rendre a 2-es, 3-as, 4-es kategóriába soroljuk ügyfeleinket. A besoroláshoz három hónap átlagát vesszük figyelembe.

Az 1-es és 2-es árak publikusak, weboldalunkon megtekinthetők.

Ütemezett szállítási szolgáltatásunkat gyártók vehetik igénybe. Adott időben a megrendelt árut a kialkudott áron szállítjuk.
Az ár ilyenkor visszavonásig érvényes, és eltérő az eddigi kalkulációktól.

Törzsvásárlóinknak

Törzsvásárlóinknak raktáron nem szereplő tételeket is beszerzünk, ezt előjegyzésre vesszük fel, az áru megérkezésekor telefonon értesítjük megrendelőnket.

Vásárlás üzletünkben

Üzletünkben személyesen, nyitvatartási időben, készpénz és bankkártyás fizetési lehetőséggel szolgáljuk ki ügyfeleinket. Amennyiben a kívánt termék raktáron van, nincs szükség előzetes megrendelésre. Több tétel vagy nagyobb mennyiséges esetén, - a gördülékenyebb kiszolgálás érdekében - célszerű a termékeket előzetesen megrendelni. Ebben az esetben a rendelt termékeket előre összekészítjük.

Online vásárlás

Regisztráció

Az online rendelés használatához regisztráció szükséges. (Alkatrész kereséshez és a publikus árak megtekintéséhez, rendelés faxon vagy emailen történő feladásához, üzletünkben történő személyes vásárláshoz nincs szükség regisztrációra.) Személyesen, telefonon vagy a regisztrációs oldalon biztosítjuk a regisztrációt.

Online rendelés

A regisztráció során megadott felhasználónév és jelszó párossal történt bejelentkezés után az online árlistából vagy az akciós listákból kezdheti a vásárlást, a Kosár/Rendelések menüpontban küldheti el rendelését és tekintheti meg az eddigieket.

Szállítási feltételek

Csomagküldés

Futárszolgálattal és Postával utánvétes szállítást vállalunk az ország egész területére. A 15 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk, ezek a következő munkanapra megérkeznek.

Csomagküldési díjak és feltételek

Az online rendelést az üzletünkben személyesen átveheti, vagy futárszolgálattal és Postával utánvétes szállítást vállalunk az ország egész területére. A 15 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk, ezek a következő munkanapra megérkeznek.

Csomagküldő szolgáltatásunk hatósági engedély száma: BIF-004148400/2005/C. MKEH.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a postás vagy futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel postás vagy futár által aláírt jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot!

Szállítási díjak

MPL

 • rendelésfelvétel 15 óráig (az ezután beérkező rendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!)
 • 1 szállítási költség --> 1 csomag
 • előre nem jelzett rendelés kiegészítés legkésőbb 13 óráig kérhető! 13 óra után nem bontunk fel csomagot, hanem újat készítünk újabb szállítási költséggel!

GLS
 • rendelésfelvétel 16 óráig (az ezután beérkező rendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!)
 • 1 szállítási költség --> 1 csomag
 • előre nem jelzett rendelés kiegészítés (csomagfelbontás) legkésőbb 13 óráig kérhető! 13 óra után nem bontunk fel csomagot, hanem újat készítünk újabb szállítási költséggel!

 

Sprinter
 • rendelésfelvétel 16 óráig (az ezután beérkező rendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!)
 • 1 szállítási költség --> 1 csomag
 • előre nem jelzett rendelés kiegészítés (csomagfelbontás) legkésőbb 13 óráig kérhető! 13 óra után nem bontunk fel csomagot, hanem újat készítünk újabb szállítási költséggel!

Összefoglaló díjtáblázat

Szállítási költségek (érvényes: 2014.04.01-től)
Értékhatár Szállítási költség (áfával)
MPL
Nettó 2000 Ft alatt 1250 Ft
Nettó 2000 Ft felett 1050 Ft
Nettó 10 000 Ft felett 880 Ft
Nettó 25 000 Ft felett Nincsen szállítási díj
Túlméretes, törékeny csomag (nagyobb műanyag hűtőalkatrészek, polcok, dobozok, stb...) 1525 Ft
GLS
Nettó 2000 Ft alatt 1350 Ft
Nettó 2000 Ft felett 1125 Ft
Nettó 10 000 Ft felett 960 Ft
Nettó 25 000 Ft felett Nincsen szállítási díj
Túlméretes, törékeny csomag (nagyobb műanyag hűtőalkatrészek, polcok, dobozok, stb...) Nem lehetséges
Sprinter
Nettó 2000 Ft alatt 1300 Ft
Nettó 2000 Ft felett 1090 Ft
Nettó 10 000 Ft felett 940 Ft
Nettó 25 000 Ft felett Nincsen szállítási díj
Túlméretes, törékeny csomag (nagyobb műanyag hűtőalkatrészek, polcok, dobozok, stb...) Nem lehetséges

A szállítási díjat tartalmazza a számla végösszege.

Fizetési mód

Készpénz, utánvét. Fizetés az áru átvételekor készpénzben, vagy postai utánvéttel lehetséges. A fizetést Ön a szállítónál intézi.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a fogyasztó a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállásra vonatkozó igényét azonban be kell jelentenie. (A jellegéből adódóan nem visszavásárolható termékeket (félvezetők, akkumulátorok, elemek, spray-k) minőségbiztosítási okokból nem áll módunkban visszavenni.) Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon, telefonon vagy elektronikus úton küldött levél útján)

Ha a fogyasztó eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a HQ Elektronika Kft-nek vagy HQ Elektronika Kft. által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a fogyasztót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

A HQ Elektronika Kft. haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. A vállalkozás mindaddig visszatarthatja az összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta.

A HQ Elektronika Kft. követelheti az elállási jogát gyakorló vásárlótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Rendelésfelvétel

Üzletünkben történő vásárláson túl rendeléseiket feladhatják telefonon ((1) 239-3266; (30) 948-5976; (70) 340-2775) nyitvatartási időben (Hétfőtől Péntekig 8.30 - 17.00 -ig). Faxon (06-1 239-4052) email-en (rendeles [kukac] hqelektronika [pont] hu) vagy weboldalunkon leírtaknak megfelelően. éjjel-nappal, bármikor elküldhetik hozzánk.

Szerviz

Szórakoztató elektronikai termékek javítását vállaljuk (kérjük előzetesen érdeklődjön, hogy a javítani kívánt berendezés javíthatóságáról). Az átlagos javítási idő optimális esetben 2-4 munkanap. Ez az esetleges alkatrész beszerzési idő függvényében módosulhat. Aktuális javítási óradíjunk bruttó 2200 forint. A beépített alkatrészekre és az elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Átalános javítási feltételek

 1. A javításra átvett készülékeken csak a kért javítást végezzük el.
 2. A javításokat típustól függően az átvétel sorrendjében végezzük el.
 3. A javítás díja 1760 Ft + áfa, azaz 2200 Ft óránként 1/4-ed órás lebontásban; de minimum 800 Ft + áfa, azaz 1000 Ft.
 4. A vállalási határidőre elkészült készülékeket maximum 3 hónapig tároljuk, azután értékesítjük.
 5. A vállalt határidőt meghaladóan 8 napig ingyenesen tároljuk, majd a tárolási díj havonta a javítási költség 5%-a.
 6. A készülékben általunk okozott kárt megtérítjük.
 7. Hibamegállapítási díjat nem kell fizetni, ha alkatrészhiány miatt nem tudjuk javítani a készüléket.
 8. Hibamegállapítási díjat kell fizetni, ha a javítási költséghatár miatt a készüléket nem javíthatjuk. 1200 Ft + áfa.
 9. Az elvégzett munkára és a panaszolt hibára 6 hónap garanciát adunk és a készüléket kipróbált állapotban adjuk át.
 10. A garancia idő kezdete a javítás elvégzése (számla dátuma). Késedelmes átvételkor a késés idejével csökken a garanciális idő.
 11. A garancia csak az általunk cserélt alkatrészekre vonatkozik.
 12. A garancia érvényét veszti, ha a készüléket más szétszedi, törés ill. elemi kár (túlfeszültség) villámcsapás esetén.
 13. Garanciát nem vállalunk olyan készülékekre, melyeket előzőleg szakszerűtlenül javítottak, vagy másik szerviz nem tudta megjavítani.

Szaktanácsadás

Szakembereink üzletünkben személyesen vagy telefonon is műszaki tanácsadással szolgálnak a nálunk vásárolt termékekkel kapcsolatban.

Bevásárlókosár

Termékek megrendelése

Összesen:

0.00 Ft

Belépés / Regisztráció

Kérdése van? Hívjon minket!

06-1-239-3266 06-30-948-5976