Szolgáltatásaink


 

A megjelenített termékek online/személyesen/telefonon rendelhetők meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők (emellett EUR és USD-ben megjelenítjük őket), tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

 

ÁRAZÁS, KEDVEZMÉNYEK:

Szolgáltató több árral dolgozik. Kedvezményt nyújt darabszám alapján: meghatározott mennyiségű vásárlás esetén az ár kedvezőbb. Kedvezményt nyújt Szolgáltató havi forgalom alapján is. Rendszeres vásárlás esetén, ha a havi forgalom meghaladja a nettó 5 000-, 50 000-, 250 000 forintot, rendre a 2-es, 3-as, 4-es kategóriába soroljuk ügyfeleinket. A besoroláshoz három hónap átlagát veszi figyelembe Szolgáltató. 5-ös ártól csak darabszámos kedvezmény érvényesíthető.

Áraink publikusak, weboldalunkon megtekinthetők.

Ütemezett szállítási szolgáltatásunkat gyártók vehetik igénybe. Adott időben a megrendelt árut a kialkudott áron szállítja Szolgáltató. Az ár ilyenkor visszavonásig érvényes, és eltérő az eddigi kalkulációktól.

Törzsvásárlóinknak: Törzsvásárlóinknak raktáron nem szereplő tételeket is beszerzünk, ezt előjegyzésre vesszük fel, az áru megérkezésekor telefonon értesítjük megrendelőnket.

A webáruházban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. Nem vállalunk felelősséget a webáruházban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akcióról és annak pontos időtartamáról.


 

Kedvezmények

Minél többet vesz, annál kedvezőbbek az árak. Visszatérő vásárlóknak további kedvezmények járnak.

Részletek a Vásárlási feltételek menüpontban

Vevőszolgálat

Munkatársaink munkanapokon 8.30-17.00 óra között várják megkeresését a +36-1-239-3266-os telefonszámon.

Részletek a Vevőszolgálat menüpontban

Szállítás

Több futárszolgálat közül választhat. Sőt, kérhet ingyenes szállítást is.

Részletek a Szállítás menüpontban