1135 Bp., Kerekes utca 15.

Nyitva tartás: Hétfő - péntek: 8:30 - 17:00

Tel.: 36(1)239-3266

A rendelés menete

 1. A regisztrációját követően jelentkezzen be a webáruházba!
 2. Keresse meg a megvásárolni kívánt termék(ek)et, majd állítsa be a kívánt darabszámot!
 3. Helyezze a Kosárba a kiválasztott termék(ek)et! (A Kosár tartalmát bármikor megtekintheti az oldal jobb felső sarkában található "bevásárlókosár' ikonra kattintva.
 4. Ha befejezte a termékek összegyűjtését, kattintson a 'Tovább a pénztárhoz' gombra vagy a már korábban említett "bevásárlókosár" ikonra!
 5. Ellenőrizze a darabszámokat! (Ha egy tételt mégsem szeretne megvásárolni, a „szemetes” gombra kattintva törölheti az adott terméket a kosarából. Ezután automatikusan frissül a kosár tartalma.)
 6. Válassza ki a szállítási-, ill. a fizetési módot, majd a szállítási címet!
 7. Ezután megadhatja a saját külső rendelésszámát, amennyiben rendelkezik ilyennel.
 8. A 'Megjegyzés' mezőben jelezheti felénk a megrendeléssel kapcsolatos egyéb kéréseit. (Lehetőleg a felmerülő kérdéseit ne itt tegye fel, hanem ezekkel keresse meg Ügyfélszolgálatunkat!)
 9. Fogadja el (kattintson a rubrikába) az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót! Ezzel igazolja, hogy elolvasta és tudomásul vette.
 10. Kattintson a 'Rendelés folytatása' gombra!
 11. A  ’Rendelés összesítés’ oldalon nézze át a rendelési, illetve a személyes adatait, és ha mindent megfelelőnek talál, kattintson a ’Rendelés véglegesítése’ gombra!
  (A megrendelés sikerességéről emailben kap visszaigazolást.)
   

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE:

A megrendelések feldolgozása kizárólag nyitvatartási időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, akkor az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő, a raktáron lévő termékek esetén 48 óra, a raktáron nem lévő termékek esetén kérésre tájékoztatást adunk a teljesítés idejéről.

 

összehasonlítás

1.

Összehasonlítható termék hely

Törlés
2.

Összehasonlítható termék hely

Törlés
3.

Összehasonlítható termék hely

Törlés